Item: 0 Totaalprijs: € 0,00

Ambiant laminaat

Ambiant Laminaat Vloeren

Ambiant laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan decors, waardoor er voor elk interieur een passende vloer te vinden is. Zoekt u bijvoorbeeld een extra dikke plank voor intensief gebruik, dan zijn de vloeren uit de Ambiant Ambition 1604 serie aan te raden. Gaat u voor een vloer met steigerhout look, dan vindt u in de Ambiant Edition serie ongetwijfeld wat u zoekt. Bent u op zoek naar een mooie vloer voor in de slaapkamer, kijkt u dan eens bij de Elite serie van Ambiant.

Er zijn planken in verschillende lengtes en breedtes, met en zonder V-groeven. Dankzij het Megaloc systeem is Ambiant laminaat zeer eenvoudig zelf te installeren, en ook het onderhoud is heel simpel. Ambiant laminaat is ideaal voor iedereen die op zoek is naar de look en feel van een echte houten vloer, zonder de nadelen ervan.

Ambiant laminaat vloeren online bestellen

Ambiant laminaat vloeren online bestellen? Dat doet u natuurlijk op LaminaatXXL.nl! We zijn voorzien van het webshop keurmerk, waardoor u altijd verzekerd bent van veilig en betrouwbaar online winkelen. Daarbij leggen wij door heel Nederland, dus u kunt altijd gebruik maken van onze legservice.

Bij aankoop van Ambiant laminaat, leveren wij de plakplinten en alufoam-ondervloer gratis. Deze worden automatisch meegeleverd. Actie geldig tot 31 september.