Item: 0 Totaalprijs: € 0,00

Gerflor

Klik pvc

Een goede ondervloer is bij pvc erg belangrijk. De ondervloer die gebruikt dient te worden moet dunner en harder zijn dan de gemiddelde ondervloer die onder laminaat wordt gelegd. Dit om te voorkomen dat de klik verbinding kan gaan bewegen en daardoor zou kunnen beschadigen. Tevens zal een ondervloer onder klik pvc de kleine oneffenheden beter uitvlakken zodat de kans op door tekening in de pvc stroken minder groot zal zijn. De ondervloeren voor klik pvc zijn er voor verschillende toepassingen zoals voor op vloerverwarming en vloerkoeling en voor in appartementen.

Lijm pvc

Voor het verlijmen van een pvc vloer is een strakke ondergrond nodig. Hiervoor word egalisatie middel gebruikt. Na het egaliseren zal de vloer vlak geschuurd moeten worden en is de vloer gereed. Een goede lijm is erg belangrijk. Wij hebben de keuze gemaakt om gebruik te maken van Eurocol lijm. Ze zijn al jaren een uitstekende lijm fabrikant en de lijmen hebben een hoge aanvangs- en eindkleefkracht.

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van ondervloeren die goed geschikt zijn voor onder een klik pvc vloer, maar ook de lijm en egalisatie middelen.

 

Producten