Item: 0 Totaalprijs: € 0,00
Over Ons

Laminaatxxl.nl

Bij Laminaatxxl.nl vind u precies wat u zoekt. Bij ons kunt u terecht voor houten vloeren, duoplanken, laminaat en PVC vloeren. Ook voor trapbekleding, raambekleding, karpetten en alle mogelijke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. 

Online winkelen heeft vele voordelen. Naast het prijsvoordeel kunt u lekker ongestoord rondkijken en informatie vergaren over bijvoorbeeld laminaat, parket en pvc vloeren. Niet voor iedereen is dit voldoende om een beslissing te kunnen maken. Een showroom kan hierbij uitkomst bieden.
In onze showroom vindt u een diversiteit aan ambachtelijke parket-, planken-, laminaat-, en pvc vloeren. Voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. Natuurlijk staan wij voor kwaliteit, dus bieden wij u betrouwbare merken en de scherpste prijzen. Naast het bezichtigen van de laminaatdecoren kunt u er met al uw vragen terecht bij een van onze verkopers. Zij kunnen u onder andere professioneel advies geven over de beste ondervloer, de mooiste plinten of bijvoorbeeld de legrichting van de laminaatvloer of pvc vloeren. Mocht u ter plekke overtuigd zijn dan kunt u direct een bestelling plaatsen die wij, zoals de vele klanten voor u reeds gewend zijn, met de grootste zorg voor u zullen uitvoeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe vloer, ook het schuren en lakken van uw huidige vloer of het renoveren van uw trap doen wij graag voor u!  

Als u benieuwd bent wie wij zijn of vragen heeft over parketvloeren, dan kunt u voor informatie op deze website terecht of u kunt een bezoek brengen aan onze schitterende showroom waar u altijd hartelijk welkom bent. 

Adresgegevens:
Spijksedijk 20C
4207 GN  GORINCHEM
(naast Beterbed, in het WoonExperienceCentre)

Openingstijden winkel:

  • De showroom is zeven dagen per week geopend: 9 - 17u
  • Op donderdag hebben wij koopavond tot 21u
  • Op zondag zijn we geopend vanaf 12u

Bedrijfsgegevens

Laminaatxxl.nl is een onderdeel van Dolmos Groothandel in vloeren.                                                                                                                                                          
Correspondentieadres

Spijksedijk 20C
4207 GN  GORINCHEM

Kantooradres/Showroom
Spijksedijk 20C
4207 GN  GORINCHEM
 
Telefoon: 0183 - 513861
Mobiel: 06 - 26699769
 
KVK nummer: 58239871
BTW nummer: NL852940282B01
ABN AMRO BANK nummer: NL32ABNA0593314549

Voor betalingen vanuit Belgie:
IBAN Nummer NL32ABNA0593314549
Swiftcode ABNANL2A