Item: 0 Totaalprijs: € 0,00

Plinten en Accessoires

Plinten

Zoveel merken in laminaat, zoveel plinten voor laminaatvloeren zijn er leverbaar. Onze fabrikant voor deze laminaatplinten heeft een zeer uitgebreid assortiment. De laminaatfolie plinten zijn voor gebruik op laminaat en PVC vloeren. Voor vrijwel iedere laminaatvloer zijn er bijpassende plinten.

De plakplinten zijn voorzien van dubbelzijdige tape. De plinten zijn leverbaar in vele kleuren. Voor vrijwel iedere laminaatvloer zijn bijpassende plinten leverbaar.

De holle plint wordt standaard inclusief achterlat geleverd. Achter de holle laminaatplint is ruimte voor wat draden. Voor vrijwel iedere laminaatvloer zijn er passende laminaatplinten leverbaar.

Hoekstukken en eindstukken voor holle plint. De hoekstukjes zijn zeer fraai afgewerkt en komen goed overeen met de gekozen plinten. De keuze van de vakman.

MDF folie plinten. Een zeer uitgebreide collectie folieplinten van een universele plintenfabrikant. Voor bijna iedere vloer is er een bijpassende kleur. Indien u niet weet welke plint het beste bij uw .

Series