Item: 0 Totaalprijs: € 0,00

Ambiant PVC

Het kiezen van een nieuwe vloer kan soms behoorlijk lastig zijn. Gelukkig maakt Ambiant de keuze een stuk eenvoudiger. Dit merk levert prachtige collecties die perfect zijn afgestemd op alle denkbare woonstijlen en woonwensen. LaminaatXXL laat u graag kennis maken met de Ambiant PVC vloeren.

Over Ambiant PVC

Ambiant staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardige vloeren waarmee u echt waar voor uw geld krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor Ambiant PVC. Deze uitzonderlijke sterke en vormvaste vloeren zijn uitstekend geschikt voor intensief belopen ruimtes en ook nog eens heel makkelijk in onderhoud. Ambiant PVC vloeren zijn geluiddempend en kunnen ook worden toegepast in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Door het toepassen van geavanceerde scantechnieken weet Ambiant steeds weer te verrassen met uitzonderlijk realistische decors. Een PVC vloer met de look en feel van een echte houten vloer? Ambiant heeft volop keuze! Er zijn vele collecties om uit te kiezen, zodat er voor elk interieur een geschikte Ambiant PVC vloer te vinden is. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de Creative Collection of de Residence Collection!

Ambiant PVC online bestellen

LaminaatXXL biedt het grootste en goedkoopste assortiment Ambiant PVC vloeren. Deze zijn allemaal heel eenvoudig online te bestellen in onze online winkel met Webshop Keurmerk. Alle Ambiant PVC vloeren zijn zeer eenvoudig zelf te leggen. Mocht u de installatie van uw nieuwe Ambiant PVC vloer toch liever aan een specialist overlaten, dan is dat ook geen probleem; LaminaatXXL legt door heel Nederland!

 

Nu tot 28 februari: Ambiant PVC 0.55mm GRATIS GELEGD! En Ambiant PVC 0.30mm voor slechts € 5 / m² gelegd. Deze actie is alleen geldig in de winkel of via de e-mail en vanaf 35m². Uitgesloten van deze actie: Spigato Visgraat (slechts € 5 / m² meerkosten)

Series