Gordijnen-banner-laminaatxxl

Gordijnen vindt u in vele verschillende stoffen en patronen. U kunt met onze gordijnen precies de juiste sfeer creëren in uw huis.  Naast de vele gordijnstoffen kunnen ze ook op verschillende manieren worden geplooid. Hoe u het gordijn plooit bepaald bijvoorbeeld hoe een gordijn valt. Bij vitrage- en inbetween-stoffen wordt door de plooi het zicht en lichtdoorlaatbaarheid medebepaald. Wij werken met een goede afwerking waardoor uw huis tot in het detail af wordt gewerkt.

Een inbetween is een stof dat tussen een vitrage en een gewone gordijn in zit. Een inbetween laat dus wel licht door maar niet zoveel als een vitrage. Hierdoor zorgt dit voor meer sfeer en privacy.

Een overgordijn wordt vaak gebruikt voor zijn verduisterende functie. Een overgordijn is vaak een sfeermaker in een kamer. Door de isolerende werking is de ruimte niet alleen minder koud of minder warm het geluid klinkt dan ook minder hol. Vaak maakt een overgordijn de kamer echt af.

Vitrage is voornamelijk voor de extra sfeer. Soms in combinatie met een overgordijn. Toch geeft een Vitrage net dat beetje privacy en toch zoveel mogelijk daglicht. Er is veel keus in kleuren en patronen waardoor u niet altijd hoeft te kiezen voor een simpel witte vitrage. Laat u inspireren in onze showroom!

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag