veilig betalen

Veilig betalen

Producten bestellen op LaminaatXXL.nl is veilig en vertrouwd. Wij dragen ook het CBW Keurmerk. Een organisatie die zekerheid voor de consument centraal stelt.  Lees meer over de CBW voorwaarden

10% aanbetaling
U kunt boven de €1000,- bij ons ook eerst 10% aanbetalen. Hierdoor hoeft u niet gelijk het volledige bedrag te voldoen. Nadat u de 10% heeft betaald kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. U krijgt van ons nadat er is ingemeten of nadat de vloer is gelegd een factuur voor het nog openstaande bedrag. De optie om 10% aan te betalen kunt u kiezen op de bestelpagina. Vloeren van topmerken koopt u dus veilig en vertrouwd op LaminaatXXL.nl.

Betaalopties
Ideal, Afterpay, Bancontact, bankoverschrijving en rembours.

Ideal

Betalen via iDEAL of overboeking is betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Uw bank draagt zorg voor de veiligheid.

Rembours

Betalen via rembours is aan de chauffeur betalen wanneer u uw product geleverd krijgt.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor laminaatxxl.nl het volledig achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.

Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in deze privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag