Showroom LaminaatXXL

LaminaatXXL maakt onderdeel uit van Dolsmos Groothandel BV. Met één locatie in Gorinchem in het Woon Experience Center.

Woon Experience Centre

Op woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem bevindt zich het Woon Experience Centre, een verzamelshowroom voor diverse webshops. Hier kunt u samen een adviseur advies op maat krijgen. Op zoek naar een eettafel op maat? Een grote hoekbank? Misschien wel een mooie houten vloer? In het Woon Experience Centre te Gorinchem vindt u het allemaal onder 1 dak.

Het Woon Experience Centre biedt u de mogelijkheid om producten en materialen te bekijken en te ervaren, zodat u tot de juiste keuze komt.

In het Woon Experience Centre in Gorinchem vindt u de producten van volgende webshops:

LaminaatXXL

HoekbankXXL

TBLS tables

 

LaminaatXXL

Bij Laminaatxxl.nl vind u precies wat u zoekt. Bij ons kunt u terecht voor houten vloeren, duoplanken, laminaat en PVC vloeren. Ook voor trapbekleding, raambekleding, karpetten en alle mogelijke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze showroom vindt u een diversiteit aan ambachtelijke parket-, planken-, laminaat-, en pvc vloeren. Voor ieder wat wilds en in elke prijsklasse. Natuurlijk staan wij voor kwaliteit, dus bieden wij u betrouwbare merken en de scherpste prijzen. Naast het bezichtigen van de laminaatdecoren kunt u er met al uw vragen terecht bij een van onze verkopers. Zij kunnen u onder andere professioneel advies geven over de beste ondervloer, de mooiste plinten of bijvoorbeeld de legrichting van de laminaatvloer of pvc vloeren. Mocht u ter plekke overtuigd zijn dan kunt u direct een bestelling plaatsen die wij, zoals de vele klanten voor u reeds gewend zijn, met de grootste zorg voor u zullen uitvoeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe vloer, ook het schuren en lakken van uw huidige vloer of het renoveren van uw trap doen wij graag voor u!
Als u benieuwd bent wie wij zijn of vragen heeft over parketvloeren, dan kunt u voor informatie op deze website terecht of u kunt een bezoek brengen aan onze schitterende showroom waar u altijd hartelijk welkom bent.

7 dagen per week open

LaminaatXXL is 7 dagen per week open op de volgende tijden

maandag: 9:00 tot 17:00 uur
dinsdag: 9:00 tot 17:00 uur
woensdag: 9:00 tot 17:00 uur
donderdag: 9:00 tot 21:00 uur
vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur
zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Bij laminaatXXL kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie altijd voor u klaar.


Webwinkels in het Woonexperience Centre


TBLS tables, eiken eettafels op maat

TBLS tables is de specialist op het gebied van eiken eettafels op maat. Bij Tables stelt u uw nieuwe eettafel helemaal zelf samen. Stap voor stap komt u tot het gewenste resultaat van uw nieuwe robuuste tafel. Tevens heeft Tables natuurlijk ook een ruime collectie bijpassensde eetkamerstoelen voor aan uw nieuwe eettafel.

HoekbankXXL, het juiste adres voor uw bankstel op maat

Bij HoekbankXXL kunt u de bankstellen helemaal naar wens samenstellen. De elementenbanken van HoekbankXXL bieden u zo veel vrijheid, u slaagt altijd. Tevens heeft u een zeer ruime keuze uit diverse stof- en leer-soorten, bij de meeste modellen tot wel 500 verschillende uitvoeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag