Veel Gestelde Vragen

U kunt retouren aanmelden door een e-mail te sturen naar: contact@laminaatXXL.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging. Laminaatxxl.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen na levering tenzij schriftelijk anders aan u is bevestigd. Na 14 dagen nemen wij helaas geen retouren meer aan. U kunt pakken laminaat, ondervloer en MDF plinten in originele staat retourneren. De pakken dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn. Echter kunnen wij niet meer dan 2 pakken per vloer retour nemen.

Voor alle retouren hanteren wij administratiekosten van 15%.

Uitgesloten voor retourneren zijn: plakplinten, alle vloeren van het merk “Berry Alloc” en alle maatproducten zoals inloopmatten, raamdecoratie, gordijnen en karpetten. Ook producten die speciaal zijn bestelt kunnen helaas niet retour.

Let op: PVC kan niet geretourneerd worden! PVC-delen worden in een kleur-batch geproduceerd, om kleurverschillen te voorkomen is deze restrictie ingesteld.

U dient er zelf zorg voor te dragen dat de aangemelde retouren bij Laminaatxxl.nl in het magazijn in Gorinchem terecht komen.

TIP: Wij adviseren om een pak te bewaren om mogelijke schade in de toekomst te kunnen herstellen.

Controleer uw levering meteen en vermeld schade op de vrachtbrief en vraag een handtekening van de chauffeur. Anders melden binnen 24 uur na levering. Na 24 uur kunnen wij de schade niet meer verhalen op de transporteur. Als de beschadiging zo groot is dat u de planken niet meer kunt gebruiken zullen wij de beschadigde producten zo snel mogelijk omruilen.

Controleer het product meteen wanneer dit bij u wordt afgeleverd. Wanneer u er achter komt dat het verkeerde product is geleverd geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch (0183-513861) aan ons door. In het geval dat er een verkeerd product geleverd is zullen wij zo spoedig mogelijk de juiste producten bij u afleveren.

Maakt u gebruik van onze leg-service? Dan nemen de leggers deze producten mee. Maakt u geen gebruik van onze leg-service dan kan het zijn dat deze materialen met een andere transporteur worden bezorgd. Heeft u hier vragen over, bel ons gerust!

Uw vloer heeft een fabrieksgarantie. Per merk of fabriek kan de garantieperiode verschillen. De lengte van deze garantie kunt u vinden op een van de pakken die u heeft binnengekregen. Ook staat de fabrieksgarantie per vloer vermeld op onze website. Daarnaast hanteert LaminaatXXL ook een leg-garantie wanneer u gebruik maakt van onze leg-service. De lengte van deze garantie is twee jaar vanaf de datum waarop de vloer is gelegd.

Om een bestelling te wijzigen kunt u het beste zo snel mogelijk na het plaatsen van de bestelling per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Als uw bestelling nog niet is verzonden is het mogelijk producten nog te wijzigen of extra producten toe te voegen aan uw bestelling. De factuur wordt dan aangepast en het verschil wordt verrekend. Wanneer u gebruik maakt van de leg-service kunt u het resterend bedrag betalen zodra de vloer bij u gelegd is.

Als u een order plaats via de website heeft u een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen onder voorwaarde van artikel 20D van de CBW-voorwaarde.

Alle overige bestellingen:

Als u een bestelling heeft geplaatst in onze showroom of bevestigt via email zijn hieraan echter wel kosten verbonden. Binnen 4 weken na aankoop zijn deze kosten 30% van uw aankoopbedrag. Annuleert u binnen 4 weken voor de leg-datum dan reken wij 50% van het aankoopbedrag.

 

Let op: Artikelen op maat kunnen niet meer geannuleerd worden!

Zie voor meer informatie de CBW-voorwaarde.

Met behulp van een plattegrond kunnen wij de ruimte voor u uitrekenen. Echter kan de plattegrond afwijken van de werkelijkheid en kunnen hier rechten aan ontleend worden. Voor het beste resultaat maakt u gebruik van onze inmeet-service.

Dit is mogelijk wanneer het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer wordt gelegd. Onze medewerkers in de showroom kunnen u hier de juiste adviezen over geven. Mocht u niet in staat zijn om naar de showroom te komen kunt u uw vraag ook altijd telefonisch of via de email stellen.

Bij hoge MDF-plinten doe je dat door de lengte van de muren op te meten waar een plint moeten komen. De uitkomst hiervan deel je door 2.4 (lengte van de plint in m) het resultaat rond je af naar boven en dan telt u hier 2 plinten bij op i.v.m. snijverlies. Vergeet niet dat u bij alle zwevende vloeren plakplinten moet gebruiken bij de dorpels en kozijnen. U heeft ongeveer een plint nodig per twee deurkozijnen.

Ja, alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag