Retourneren

Retourneren

U kunt retouren aanmelden door een e-mail te sturen naar: contact@laminaatXXL.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging. Laminaatxxl.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen na levering tenzij schriftelijk anders aan u is bevestigd. Na 14 dagen nemen wij helaas geen retouren meer aan. U kunt pakken laminaat, ondervloer en MDF plinten in originele staat retourneren. De pakken dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn. Echter kunnen wij niet meer dan 2 pakken per vloer retour nemen.

Voor alle retouren hanteren wij administratiekosten van 15%.

Uitgesloten voor retourneren zijn: plakplinten, alle vloeren van het merk “Berry Alloc” en alle maatproducten zoals inloopmatten, raamdecoratie, gordijnen en karpetten. Ook producten die speciaal zijn bestelt kunnen helaas niet retour.

Let op: PVC kan niet geretourneerd worden! PVC-delen worden in een kleur-batch geproduceerd, om kleurverschillen te voorkomen is deze restrictie ingesteld.

U dient er zelf zorg voor te dragen dat de aangemelde retouren bij Laminaatxxl.nl in het magazijn in Gorinchem terecht komen.

TIP: Wij adviseren om een pak te bewaren om mogelijke schade in de toekomst te kunnen herstellen.

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag