Werkwijze na bestelling

< stap 1 >

U heeft een keuze kunnen maken tussen de vele vloeren van LaminaatXXL. Lees alle informatie die u heeft gekregen goed door. Als er nog nog aanpassingen zijn geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.

< stap 2 >

U krijgt het bericht dat u over 2 á 3 weken de sleutels krijgt. Eindelijk kunt u beginnen! Dit is ook het moment om met ons een definitief legdatum te bespreken. Vergeet u het Opstart protocol niet te doen voordat we komen? Zodra u de sleutels heeft kunnen wij ook komen inmeten.

< stap 3 >

De vloer wordt een aantal dagen van tevoren geleverd. Dit wordt bij uw voordeur of voorportaal afgeleverd. Levertijden zijn altijd op werkdagen tussen 8:00 en 17:00. Wij kunnen u pas op de dag zelf een indicatie geven.

< stap 4 >

De egaliseerder belt u 2 á 3 dagen van tevoren wanneer en hoe laat hij komt. De leggers komen altijd op de afgesproken dag om 7:30 mits er geen file is. Zet u de koffie voor ze klaar?

< stap 5 >

Wanneer alles naar wens is en uw droom vloer is gelegd. Dan kunt u het resterend bedrag naar ons overmaken binnen 8 dagen. Vergeet u niet een mooie recensie te plaatsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0183-513 861 06-26699769 Staalaanvraag Offerteaanvraag